Aktiviteter i kirken

Hver lørdag inviterer vi til bibelstudium kl. 9.45 og gudstjeneste kl. 11.00
Dertil kommer en række andre aktiviteter i menigheden.

Cellegrupper

Der er etableret cellegrupper i private hjem i bl.a. Vejle, Hedensted, Nørre Snede og Hyrup v. Stouby
Cellegrupper mødes efter aftale.
Cellegruppernes primære formål er forbøn og åndelig vækst.

Kontaktperson er Pia Larsen - tlf. 75802267.

Forbøn

For de, der ønsker forbøn for sig selv, andre personer eller andet, er der i kirkens forhal anbragt en "bønnebog".
Alle kan deltage.
Bønnebogen vil blive taget med til forbøn i kirken og hos cellegrupperne.
Hver sabbat efter gudstjenesten vil der være bøn og forbøn i lokalet på 1. sal over garderoben, og alle er velkomne til at deltage.
Du kan også ønske at få forbøn i kirken under gudstjenesten.

Kontaktperson er Pia Larsen - tlf. 75802267.

Fællesspisning

Der vil hver sabbat efter gudstjenesten være mulighed for fællesspisning i lokalerne på 1. sal.

Menighedsfællesskab

Vi mødes i private hjem til hygge og samvær med forskellige former for aktiviterer (sang, spil, leg, afslapning etc.).

Aftenkirke

Den første fredag i hver måned kl. 19-21 har vi aftenkirke med sang og musik af vores lokale band. Der vil også være andagt og bøn. Vi afslutter med en let servering.

Alle er velkomne.

Aftenkirke holder fri i sommermånederne (se under Kalender)